رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مقام روس: پهپاد، عامل انفجار در حومه مسکو بود

مقام روس: پهپاد، عامل انفجار در حومه مسکو بود با گذشت ساعاتی بعد از انتشار گزارش‌ها درباره وقوع «انفجار مهیب» در جنوب شرق مسکو پایتخت روسیه، یک مقام روس از احتمال حمله پهپادی خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 03
کد خبر: ۱۷۵۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر بامداد روز جمعه (امروز به وقت تهران) رسانه‌های غربی به طور پر حجم خبر وقوع انفجار در نزدیکی شهر «کولومنا» واقع در جنوب شرق پایتخت روسیه را مخابره کردند.

به دنبال گمانه‌زنی‌های شدید رسانه‌‎های غربی در این باره، خبرگزاری ریانووستی روسیه با گزارش این خبر نوشت دلیل این صدا هنوز مشخص نیست.

خبرگزاری «تاس» روسیه درباره این موضوع گزارشی منتشر کرد و به سراغ یک مقام دولتی «اجرای قانون» روسیه (پلیس روسیه) رفته است.

به گفته این مقام روسیه، انفجار در شهر کولومنا ممکن است توسط یک پهپاد ایجاد شده باشد اما قطعات آن هنوز پیدا نشده است.

وی که خبرگزاری تاس نامش را منتشر نکرده، به این رسانه دولتی روسیه تصریح کرد: «انفجار در هوا رخ داده است. با احتمال زیاد، یک پهپاد بوده است. با این حال، نمی‌توان از آن مطمئن بود چرا که هنوز هیچ قطعه‌ای پیدا نشده است».

به رغم این اظهارنظر، وزارت امور غیرمترقبه روسیه به خبرگزاری تاس گفتند که بررسی امکانات احتمالی هیچ نشانه‌ای از انفجار را نشان نداده است. به گفته وزارت انرژی منطقه مسکو، تاسیسات گاز و برق این شهر به طور معمول کار می‌کند و هیچ نقصی شناسایی نشده است.

انتشار خبرها درباره انفجار در روسیه در شرایطی انجام شده که روز پنجشنبه (دیروز) در خبرها آمده بود نیروهای روسیه در داخل شهر اوکراینی باخموت در حال پیشروی هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار